Copyright 2008 Speedway klub Prelog.

Create your own web pages in minutes...
Create your own web pages in minutes...
VOZAČI SPEEDWAY KLUBA PRELOG
Nikola Martinec, (rođen 03.07.1990, živi u Podbrstu)
Nikola je već dobro poznat ljubiteljijma speedwaya širom Hrvatske i Europe. Od 2004. godine sudjeluje u natjecanjima državnog prvenstva te međunarodnim natjecanjima. Prošle je sezone osvojio, kao najbolji hrvatski junior, drugo mjesto u Juniorskom prvenstvu Mađarske, Austrije, Slovenije i Hrvatske, pobijedivši na tri od pet utrka. U polufinalu Europskog prvenstva za juniore osvojio je sedmo mjesto, a u ukupnom poretku prvenstva Hrvatske je na trećem mjestu. Izborio je i finale prestižne utrke za Zlatnu kacigu Lendave, a ove je godine nastupio i u juniorskom programu speedway vikenda u češkim Pardubicama.

Krešo Petković, (rođen 27.12.1991, živi u Žabniku)
Počeo sa utrkama 2007. godine. U 2008 godini osvojio je prvo mjesto na utrkama B lige prvenstva Hrvatske-Austrije-Slovenije u Krškom i Prelogu. U utrci u Goričanu juniorskog prvenstva Hrvatske, Slovenije, Austrije i Mađarske osvojio je 3 mjesto i bio najbolje plasirani hrvatski predstavnik.
Marko Vlah, (rođen 15.03.1984, živi u Prelogu)
Počeo sa treninzima 1999. godine. Marko je već dobro poznat ljubiteljijma speedwaya širom Hrvatske i susjednih zemalja. Drugim mjestom u B-lizi vraća se utrkama te u 2009 očekujemo dobre rezultate.
O KLUBU    VOZAČI    REZULTATI    O STAZI    KONTAKTI     PRELOG GRAD SPEEDWAY-a
        LINKOVI     SPONZORI KLUBA
O KLUBU    VOZAČI    REZULTATI    O STAZI    KONTAKTI     PRELOG GRAD SPEEDWAY-a
        LINKOVI     SPONZORI KLUBA